RESPECT:  is niet wat je weet, maar wat je doet!


 

Het mooie aan Martial Arts is dat het de ware aard van een student naar boven brengt. Op de mat doet het er niet toe hoe je jezelf ziet of voordoet. Daden spreken luider dan woorden. In training word je vanzelf gedwongen om jezelf te laten zien. Hoe je omgaat met druk, hoe je reageert op stress, of je ego je in de weg zit of juist niet.

 

Bij ACE Martial Arts zijn we trots op ons team en op de mensen die bij ons trainen omdat ze allemaal bereid zijn te leren. Omdat ze allemaal kwaliteit willen leveren. En omdat iedereen eerlijk en respectvol met elkaar omgaat. Dat noemen we een Blackbelt mindset.

We werken samen met veel verschillende leveranciers en sommige daarvan hebben een echte Blackbelt mindset. We zijn trots om met hen samen te werken omdat ze kwaliteit bieden, en eerlijk en direct communiceren. Omdat ze eer halen uit hun werk en altijd een beetje extra willen geven voor een mooi resultaat en een tevreden klant.

 

 

 

www.Mooievloeren.com

Hans van mooievloeren.com heeft ons geweldig goed geadviseerd bij de inrichting van onze nieuwe school in Dordrecht. Heldere communicatie, eerlijke offerte, meer dan professionele uitvoering van het hele project. En dat alles rekening houdend met deadlines en een volledige verbouwing die tegelijkertijd aan de gang was.

Vakmanschap wordt gewaardeerd en bij mooievloeren.com krijg je dat gegarandeerd.

Voor het volgende project weet ik al waar ik de vloer ga bestellen.

 

Mr. Ooms

 

 

Eigenaar ACE Martial Arts